‘StarringU!' nu als fotoboek
Mijn fotoboek ‘StarringU!’ is uit waarin mijn gelijknamige fotoserie is gebundeld. ‘StarringU!’ is een portrettenserie van mensen met een handicap tijdens hun revalidatie. Ik heb ze gefotografeerd in een geïmproviseerde studio in revalidatiecentrum het Roessingh in Enschede, met daarbij elementen uit hun persoonlijke leven van buiten het revalidatiecentrum. Het boek telt 24 pagina’s full-colour en is uitgebracht in het formaat 28 x 21 cm. (Ongeveer A4) Ik geef het fotoboek uit in eigen beheer en het is rechtstreeks bij mij te bestellen.

Zie voor meer info en bestellen: Jan Beerling Dwarslog

Welkom op mijn internetsite. Hier wil ik een indruk te geven van mijn werk als beeldend kunstenaar, fotograaf en journalist/ columnist. In mijn werk ligt het accent de ene keer meer op de ene werksoort, dan meer op de andere. Deze aspecten hebben met elkaar te maken en beïnvloeden en voeden elkaar. Mijn werk gaat vooral over de mens in relatie tot identiteit en omgeving. In mijn autonome vrije werk, als ook in mijn toegepaste werk in opdracht.


Motto: Wat niet kan dat moet nog.
Soort werk: foto’s, objecten, installaties.
Kenmerken: onderzoekend, enscenerend.
Exposities: solo in Nederland sinds 1994, groepsexposities in Nederland sinds 1989, in Duitsland sinds 1999.
Publicaties: in boeken en tijdschriften sinds 1993.
Collecties: werk in bezit van bedrijven, instellingen en particulieren.
Kunstenaarsinitiatieven: Geno(o)tschap Kunst Maakt Sterk 1986, J.P. Japink 1998, De Ontmoeting 2001, De Hengelloze Kunstenaars 2003.

Zie ook mijn YouTubekanaal: Jan Beerling@YouTube© Jan Beerling 2004